nav

torstai 24. syyskuuta 2015

Tabbouleh & aasialainen kaalisalaatti

tabbouleh

Kikherne-tabbouleh on ehdottomasti aivan upea lisäkesalaatti, mutta on myös erittäin täyttävä lounas pelkästään. Tabboulehin ohje on Thug Kitchenin ohje, mutta suomennan mitat ja ohjeen niille, joilta ei tuo englanti niin suju. 

Kikherne-tabbouleh (iso kulhollinen)
7 dl kypsiä kikherneitä (esim. GoGreenin valmiiksi kypsät)
2 isoa tomaattia 
2 sellerin vartta
1 punainen paprika
5 retiisiä
ruukku korianteria
ruukku minttua
2 kesäsipulia
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl sitruunamehua
suolaa ja pippuria

Muussaa kikherneitä haarukalla tai perunamuussaajalla sen verran, että osa niistä hajoaa. Pilko loput ainekset pieneksi ja sekoita kaikki keskenään. Voila! 

kaalisalaatti

Tähän kaalisalaattiin mulla ei ole oikeastaan mitään ohjetta, muuta kuin aineet mitä käytin. Salaatista löytyi valkokaalia, punakaalia, porkkanaa, mung-pavun ituja, mustia seesaminsiemeniä, paahdettuja cashew-pähkinöitä sekä mausteena soijakastiketta ja limemehua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti