nav

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Grillattua parsaa ja voikastiketta

paarsa

Grillikausi on alkanut! Nyt kaivakaa ne pihdit ja pihvit ja barbecue-kastikkeet esillle ja päälle vielä hieman suomalaista makkaraa! Hienommille herkkusuille grillistä löytyy vihreää parsaa ja voikastiketta.

Parsat
vihreää parsaa

Taita parsoista alaosasta puumainen osa pois. Kuori parsat ja  esikeitä paksuja parsoja minuutti vedessä. Ohuille riittää pelkkä paisto grillissä. Paista parsat kypsiksi grillissä.

Voikastike
50 g voita
2,5 tl sitruunamehua
Santa Marian pippurista yrttiseosta (mustapippuri, basilika, persilja, sipuli, meirami, sokeri, rosmariini, tinjami, kirveli, valkosipuli)
ruohosipulia

Sulata voi ja sekoita muut aineet siihen maistellen. Tarjoa parsojen päällä heti.

3 kommenttia

  1. Tää blogi on vaan jotain niin ihanaa! Taidankin ens viikonloppuna tehdä poikaystävänä kanssa parsaa ja voikastiketta :D

    Itsekkin opiskelen tosiaan kokiksi, mutta ei mun tule kauheasti tehtyä mitään hienoja ruokia kotona, kun eka töissä ja koulussa sitä on päivät tehnyt... Täytyy ottaa nyt kyllä itseään niskasta kiinni ja varsinkin kun nyt valmistun muutaman viikon päästä..

    tilda

    tilsaaa.blogspot.com

    VastaaPoista