Michelin tähdellä varustetussa ravintolassa työskennellyt Thierry Fuhrmann esitteli Tout Canard menunsa suomalaisille Neljässä vuodenajassa Tampereen kauppahallissa. Istuinpaikkoja joutui jonottamaan, sillä tuolla on istumapaikat noin viidelletoista henkilölle. Tykkäsin, kuinka menussa oli käytetty suomalaisia raaka-aineita hieman ranskalaiseen tapaan. Jälkiruuan sorbetti lumosi ja maissipannukakku täytti.
Neljässä vuodenajassa kannattaa käydä syömässä lounas(vaikka siellä ei olisikaan Michelin-kokkia ruokaa tekemässä), jos Tampereelle eksyy ja käy muutenkin Kauppahallissa. Ja siellähän pitää käydä, koska ihana paikka.
Neljässä vuodenajassa kannattaa käydä syömässä lounas(vaikka siellä ei olisikaan Michelin-kokkia ruokaa tekemässä), jos Tampereelle eksyy ja käy muutenkin Kauppahallissa. Ja siellähän pitää käydä, koska ihana paikka.
Ankan karpaloterriiniä edessä, taaempana ankanmaksa-piparkakkukuutio. Lisäksi ihanaa kinkkua/makkaraa ja paahdettua ankannahkaa ja sämpylä.
Salaattia, ankanmaksavinaigrettea, savustettua ankanrintaa, leipäjuustoa, sieniä ja puolukoita.
Ankanrintaa, maissipannukakkuja, mustikkakastiketta, kurpitsapataa ja inkivääricurrykastike.
Äidin pääruoka: Ankankoipi, salardaise-perunat, herkkutattia, sipulia, valkosipulia ja persiljaa
Lämmin ja rapea omena-armanagnyytti ja sorbettia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti