nav

tiistai 20. marraskuuta 2012

Michelin - kokin ruokia

IMG_2525

Michelin tähdellä varustetussa ravintolassa työskennellyt Thierry Fuhrmann esitteli Tout Canard menunsa suomalaisille Neljässä vuodenajassa Tampereen kauppahallissa. Istuinpaikkoja joutui jonottamaan, sillä tuolla on istumapaikat noin viidelletoista henkilölle. Tykkäsin, kuinka menussa oli käytetty suomalaisia raaka-aineita hieman ranskalaiseen tapaan. Jälkiruuan sorbetti lumosi ja maissipannukakku täytti.

Neljässä vuodenajassa kannattaa käydä syömässä lounas(vaikka siellä ei olisikaan Michelin-kokkia ruokaa tekemässä), jos Tampereelle eksyy ja käy muutenkin Kauppahallissa. Ja siellähän pitää käydä, koska ihana paikka. 

IMG_2526
IMG_2528

Ankan karpaloterriiniä edessä, taaempana ankanmaksa-piparkakkukuutio. Lisäksi ihanaa kinkkua/makkaraa ja paahdettua ankannahkaa ja sämpylä. 

IMG_2529

Salaattia, ankanmaksavinaigrettea, savustettua ankanrintaa, leipäjuustoa, sieniä ja puolukoita.

IMG_2530

Ankanrintaa, maissipannukakkuja, mustikkakastiketta, kurpitsapataa ja inkivääricurrykastike. 

IMG_2531


Äidin pääruoka: Ankankoipi, salardaise-perunat, herkkutattia, sipulia, valkosipulia ja persiljaa

IMG_2532

Lämmin ja rapea omena-armanagnyytti ja sorbettia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti